Melanie van Bijnen

Na het behalen van een universitaire bachelor in bedrijfseconomie heb ik nog een master behaald in Strategic Management. Tijdens het behalen van een master heb ik ook het International Entrepreneurship Program Master Certificate behaald. Gedurende mijn studie wist ik al heel goed wat ik wilde gaan doen; Het oprichten van mijn eigen bedrijf. Gedreven en ambitieus als ik ben, heb ik mij hier hard voor ingezet en met resultaat! Mijn bedrijf “Hulp te Huur” bestaat nu bijna 10 jaar en ik werk hier nog steeds met volledige passie voor. Het is een bedrijf gericht op huishoudelijke hulp voor mensen met een Wmo indicatie. Mijn medewerkers nemen de zorg uit handen voor deze mensen en zijn niet alleen een hulp, maar ook het sociale contact voor de cliënten.

Lees verder

Het ondernemen zit in mijn bloed en kruipt waar het niet gaan kan. Tijdens het opzetten van mijn bedrijf en door de jaren heen ben ik met veel bedrijven en situaties in contact gekomen. Hier heb ik zelf heel veel van geleerd en ook geleerd hoe verschillende situaties verschillende gevoelens of indrukken kunnen achterlaten. Zelf kan ik mij goed inleven in mijn medewerkers en cliënten. Ik houd het graag persoonlijk en wil dat mijn medewerkers dat ook uitstralen naar de cliënten. Het is voor mij erg belangrijk om situaties vanuit de ander te kunnen bekijken. Wat willen mijn cliënten, wat willen mijn medewerkers, maar zeker niet onbelangrijk wat wil ik en wat wil ik laten uitstralen of meegeven? Het nemen van een beslissing is daarom ook niet zwart wit en wil ik dat alle partijen tevreden kunnen zijn en blij zijn met het resultaat. In het resultaat moet vooral positiviteit zitten. Het moet plezier opleveren en het liefst een glimlach bij iedereen. Daarom het bedrijf Blikke Fris. Mijn ervaringen en kennis pas ik graag toe om dit ook bij andere bedrijven te realiseren. Een nieuwe of andere blik op de situatie geven en bedrijven en mede ondernemers helpen het beste uit zichzelf en hun medewerkers te halen. De positiviteit erin brengen en zorgen dat mensen met plezier hun werk doen. Op deze manier hoop ik dat meer mensen, net als ik, doen waar hun passie ligt!

Het ondernemen zit in mijn bloed en kruipt het waar het niet gaan kan. Tijdens het opzetten van mijn bedrijf en door de jaren heen ben ik met veel bedrijven en situaties in contact gekomen. Hier heb ik zelf heel veel van geleerd en ook geleerd hoe verschillende situaties verschillende gevoelens of indrukken kunnen achterlaten. Zelf kan ik mij goed inleven in mijn medewerkers en cliënten. Ik houd het graag persoonlijk en wil dat mijn medewerkers dat ook uitstralen naar de cliënten. Het is voor mij erg belangrijk om situaties vanuit de ander te kunnen bekijken. Wat willen mijn cliënten, wat willen mijn medewerkers, maar zeker niet onbelangrijk wat wil ik en wat wil ik laten uitstralen of meegeven? Het nemen van een beslissing is daarom ook niet zwart wit en wil ik dat alle partijen tevreden kunnen zijn en blij zijn met het resultaat. In het resultaat moet vooral positiviteit zitten. Het moet plezier opleveren en het liefst een glimlach bij iedereen. Daarom het bedrijf Blikke Fris. Mijn ervaringen en kennis pas ik graag toe om dit ook bij andere bedrijven te realiseren. Een nieuwe of andere blik op de situatie geven en bedrijven en mede ondernemers helpen het beste uit zichzelf en hun medewerkers te halen. De positiviteit erin brengen en zorgen dat mensen met plezier hun werk doen. Op deze manier hoop ik dat meer mensen, net als ik, doen waar hun passie ligt!