Blik terug en
>Fris door<

Tijd om even stil te staan bij de
medewerkersbeleving in uw bedrijf.

Neem contact op

Blik terug en >Fris door<

Tijd om even stil te staan bij de medewerkersbeleving in uw bedrijf.

Neem contact op

Frisse >Expertise<

Blikke Fris helpt u graag bij het verbeteren van de beleving in uw bedrijf. Een nieuwe blik op de zaken kan helpen een frisse wind door uw bedrijf te laten waaien. Het komt bijvoorbeeld voor dat er binnen het bedrijf niet de juiste kennis aanwezig is of dat bedrijven erg succesvol zijn en zoveel groei in korte tijd ervaren, dat de focus zich alleen richt op de groei. Maar het proces wat intern moet veranderen en mee moet bewegen blijft achter. Hierin kan Blikke Fris helpen om ook deze zaken op het gewenste niveau te krijgen en mee te laten groeien met het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat personeel tevreden is en blijft, wat weer van belang is als het lastig is om aan personeel te komen in een krappe arbeidsmarkt.

Daarnaast kunnen wij u helpen bij het creëren van een missie, visie en doelstellingen om meer richting te geven aan uw bedrijf. Ook voor een slogan kunt u bij ons terecht. De boodschap van uw bedrijf kunnen wij helpen omzetten in een slogan, zodat u een goede blikvanger heeft waarbij iedereen direct aan u denkt!

Wij kijken graag vanuit onze expertise met u mee om te zien waar uw bedrijf kan verbeteren.

Tevreden personeel leidt tot:

– Meer productiviteit

– Minder ziekteverzuim

– Lagere verloopcijfers

– Meer winstgevendheid

– Hogere klantwaardering

– Een fijne bedrijfscultuur

Klik voor meer informatie op één van onze >Expertises<

>VISIE<

Met een frisse blik helpen wij bedrijf en mens mee te bewegen met de continu veranderende beleving van het dagelijks leven, door middel van positiviteit.

>MISSIE<

Wij denken mee met de organisatie om de bedrijfscultuur te optimaliseren waardoor de efficiëntie en sfeer verbeteren. Dit doen wij door middel van een eensgezinde beleving toe te voegen in het gehele bedrijf. Hierbij zoeken wij naar passende oplossingen waarbij het menselijk aspect centraal staat.